Hlavní obsah

Letíme do Gruzie! Nadšení mladíci zlili kouče Suchopárka od hlavy až k patě

Dobrých zpráv není nikdy dost, a tak vicemistr Evropy z Anglie 1996 nakonec rád podstoupil nedobrovolnou koupel, kterou mu jeho rozverní svěřenci nachystali. Aby ne, když fotbalový internacionál Jan Suchopárek jako trenér dovedl reprezentaci do 19 let poprvé po šesti letech na mistrovství Evropy. Takový úspěch už přece stojí za to pořádně oslavit!

Paráda! Bez ztráty kytičky na EuroVideo: fotbal.cz

 
Článek
Fotogalerie

V rozjásané šatně na sebe lili všechno možné, nejprve však museli řádně zlít trenéra. Když se Jan Suchopárek chystal na trávníku stadiónu v Uherském Hradišti pro Českou televizi zhodnotit výhru 3:0 nad Rakouskem a tím i postup na šampionát v Gruzii, hráči se k němu přikradli a zmáčeli kouče ve stylu oslav po vítězném americkém Super Bowlu...

„Uspěli jsme zaslouženě, i když měl soupeř za stavu 1:0 svou šanci. Absolutorium zaslouží brankář Jedlička, který tým podržel, i obrana. Věřím, že kluci postupem času zjistí, že jsou lepší fotbalisti, než si sami myslí. Závěr zvládli skvěle," cituje spokojeného trenéra Suchopárka server fotbal.cz.

„Jsem moc hrdý na kluky v týmu, že se to povedlo a letíme do Gruzie," radoval se záložník Michal Sadílek, záložník Eindhovenu, který parádní trefou z přímého kopu pečetil výhru na 3:0.

„Chtěli jsme dát rychlý gól, což se povedlo. Nahrál nám do karet, protože Rakousko muselo vyhrát o tři góly, aby mělo vše ve svých rukou," liboval si útočník Daniel Turyna hostující ze Sparty v Senici.

Reklama

Související témata: