Hlavní obsah

Schick! Lvíčata na EURO vyrazí jako ze žurnálu. Kouč se chystal na svatbě

Praha
Aktualizováno

Krátké volno po soustředění v Kaprunu skončilo. Fotbalová reprezentace se ve středu sešla v Praze a již ve čtvrtek odletí do Polska na mistrovství Evropy. Trenér Vítězslav Lavička uvítal všechny nominované hráče, nikdo se neomluvil. Lvíčata tak jsou kompletní a hned na úvod srazu nafasovala nové obleky. Patrik Schick a spol. tak vyrazí na malé EURO opravdu šik...

Foto: Vlatimil Vacek, Právo

Jak se vám líbí...? Patrik Schick při zkoušce oblečení pro šampionát v Polsku.

Článek
Fotogalerie

Budou za elegány, jasná věc. Mladí pánové na sebe samozřejmě dbají, a tak se Patrik Schick a spol. hned po obědě v hotelu v Benicích u Prahy zastavili v šatně, aby nafasovali společenské oblečení, v němž by na šampionátu v Polsku rádi došli co nejdál.

Nastává finální část přípravy, před níž všem přišlo vhod pár volných dnů.

„Přiznám se, že během nich jsem úplně vypnul. Hodilo se mi, že jsem o víkendu vyrazil na svatbu kamaráda a trenérského kolegy Martina Svědíka. Doma jsem teď od dcer dostal sladkou pusu na rozloučenou. Na první zápas s Německem samozřejmě vyrazí fandit i s manželkou za námi přímo do dějiště," usmívá se kouč Vítězslav Lavička.

Barák i Jankto budou fit

Ke Lvíčatům se znovu připojili i Patrik Schick, Tomáš Souček a Jakub Jankto, kteří kvůli zápasům reprezentačního áčka chyběli na soustředění v Rakousku. Záložník Antonín Barák doléčil svalové zranění a měl by být stejně jako Jankto připraven na nedělní úvodní utkání s Německem.

„Po návratu z Kaprunu jsme byli v kontaktu s hráči a lékařským týmem z áčka. Největší problém byl u Jankta, který měl šrámy z víkendového zápasu v Norsku. Nyní už je připraven do plného tréninku," těší Lavičku.

Reklama