Hlavní obsah

Allegriho dny před návratem do ligy: Obscénní gesto přemožitele hasil otec, dcera si nasadila vavřínový věnec

Turín/Praha

Pro turínskou Starou dámu šlo ve středeční madridské noci o kruté vystřízlivění z toho, že je s Cristianem Ronaldem předurčena k tomu, aby konečně vysněnou Ligu mistrů vyhrála. Pochopitelně že prohra 0:2 s Atlétikem v prvním osmifinálovém duelu leží na celém Juventusu jako těžká deka, takže bude zajímavé sledovat, jak se s ní vyrovná při návratu do domácí Serie A. V neděli se představí v Boloni a vy budete moci utkání 22. kola italské ligy sledovat v přímém přenosu Televize Seznam.

Foto: BT Sport

Za obscénní gesto svého syna se omluvil i Simeoneho otec Carlos.

Článek

Příčiny kolapsu v závěrečných dvanácti minutách na madridském Estadio Wanda Metropolitano se v Itálii rozebírají ze všech stran. Dokonce se ozývají názory, zda je kouč Massimilliano Allegri skutečně tím pravým mužem, který je schopen dovést Juventusu k triumfu

Samozřejmě, získané mistrovské tituly v Serii A jsou mu přičítány k dobru. Současné suverénní postavení Bianconeri, kteří vedou tabulku s náskokem třinácti bodů před Neapolí a kráčí za osmým titulem v řadě, zrovna tak.

Jenže marná sláva, Liga mistrů je Liga mistrů a Juventus ji od roku 1996 nevyhrál.

A navíc musel v Madridu skousávat obscénní gesto trenéra soupeře Diega Simeoneho, který po gólových trefách do Szczesnyho sítě fanouškům názorně ukazoval, jaké koule má on i jeho tým.

„Nemohl jsem uvěřit tomu, co vidím. Nikdy jsem ho nic podobného neučil, takže nevím, kde k tomuto gestu přišel. Ode mě slyšel, že ke každému soupeři musí projevovat respekt," zlobil se za svého syna Simeoneho otec Carlos.

Hráči Juventusu se samozřejmě po čtvrtečním návratu z Madridu snažili na osmifinálovou prohru rychle zapomenout a soustředit se na další zápas v Boloni. Trenér Allegri v kruhu rodiny, protože mu jeho dcera Valentina udělala velikou radost.

Foto: Sport.cz

Allegriho dcera Valentina dokončila univerzitní studia.

Dokončila totiž vysokoškolská studia, takže si mohla v duchu italských zvyklostí posadit na hlavu vavřínový věnec.

Sám Allegri si bude na podobnou triumfální chvíli, jakou prožila Valentina, muset počkat. Výhra v nedělním zápase v Boloni je samozřejmě povinností, i když se Juventus musí obejít nejen bez Cuadrada, Khediry, ale i Diega Costy, jehož zranění je vážnější, než se původně zdálo.

Vždyť Boloňa je v tabulce až na osmnácté příčce a nad Juventusem naposledy doma vyhrála v listopadu 1998. Od té doby s ním sehrála na svém stadionu patnáct zápasů, ve kterých pětkrát remizovala a desetkrát odešla poražena.

Zda si však Allegri bude moci nasadit vavřínový věnec triumfátora jako jeho dcera, to se ukáže až 12. března, kdy je v Turíně na pořadu osmifinálová odveta Ligy mistrů s madridským Atlétikem.

Jak naladit Televizi Seznam?
Vysílání Televize Seznam naladíte v celoplošném multiplexu 3, který pokrývá 95,7 % území České republiky, a v Přechodové síti 12. Diváci najdou Televizi Seznam i v nabídce poskytovatelů satelitního televizního signálu DIGI TV, T-Mobile TV, Skylink či poskytovatele kabelového televizního vysílání UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV/OTT poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet (DIGI TV, T-Mobile TV, KUKI, Sledovanitv.cz, O2TV a další).

Reklama

Související témata: