Hlavní obsah

FC Turín - Atalanta 2:0Turín porazil Bergamo a blíží se pohárovým příčkám. Římským hrdinou je Džeko

Turín

Fotbalisté FC Turín porazili v italské lize na domácí půdě Bergamo 2:0 a na sedmém místě se bodově dotáhli na svého dnešního soupeře. Fotbalisté AS Řím vyhráli bez zraněného českého útočníka Patrika Schicka na hřišti Frosinone 3:2. V nastavení rozhodl Džeko.

Foto: Alberto Lingria, Reuters

Kanonýr Edin Džeko zajistil svému AS Řím výhru v poslední minutě nastavení v utkání italské ligy.

Článek

Předposlední tým Serie A se ujal vedení v páté minutě poté, co si brankář Olsen nešťastně srazil Cianovu střelu do vlastní sítě. Favorizované mužstvo AS ale ještě do poločasu skóre otočilo, v rozmezí pouhých 72 vteřin se trefili Džeko a Lorenzo Pellegrini.

V 80. minutě ale vyrovnal po kombinaci s Cianem Pinamonti. "Vlci" rozhodli o vítězství až v poslední minutě nastaveného času, El Shaarawyho přihrávku před branku dopravil Džeko v krkolomné pozici do sítě.

Frosinone stále čeká na první výhru před svými fanoušky. Římský celek neprohrál už osm zápasů a je pátý.

Fotbalisté FC Turín porazili v 25. kole italské ligy na domácí půdě Bergamo 2:0 a na sedmém místě se bodově dotáhli na svého dnešního soupeře. „Býci" drží pětizápasovou sérii bez porážky a přiblížili se pohárovým příčkám. Atalanta prohrála podruhé za sebou.

První branku si připsal ve 42. minutě stoper Izzo, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži po rohovém kopu. Krátce po změně stran přidal druhý zásah proti svému oblíbenému soupeři Falqué, jenž překonal obranu Bergama už pošesté v kariéře.

Italská fotbalová liga - 25. kolo:
FC Turín - Bergamo 2:0 (42. Izzo, 46. Falqué),
Frosinone - AS Řím 2:3 (5. Ciano, 80. Pinamonti - 30. a 90.+5 Džeko, 31. Lorenzo Pellegrini)

Reklama

Související témata: