Hlavní obsah

Inter - Atalanta 0:0Icardi nastoupil doma poprvé od února, gól vstřelit nedokázal

Řím
Aktualizováno

Fotbalisté třetího Interu Milán v 31. kole italské ligy remizovali s Bergamem 0:0 a doma podruhé za sebou nedali gól. Atalanta poskočila na čtvrté místo tabulky o skóre před další milánský tým AC. Druhá Neapol doma remizovala s FC Janov 1:1 a oddálila mistrovské oslavy Juventusu Turín, který vede o 20 bodů.

Foto: Daniele Mascolo, Reuters

Berat Djimsiti z Atalanty a Mauro Icardi z Interu Milán.

Článek

Janovskému mužstvu v 28. minutě zkomplikoval situaci Stefano Sturaro, který dostal červenou kartu za ostrý skluz na Allana až po dodatečných záběrech od videorozhodčího. Chvíli nato poslal Neapol do vedení Dries Mertens přesnou střelou.

V nastavení první půle však odpověděl Darko Lazovič povedeným volejem. Domácí po změně stran ani přes velkou převahu neskórovali a podruhé za sebou v lize nezvítězili.

Útočník Interu Mauro Icardi se na domácím hřišti objevil poprvé od února, kdy byl zbaven kapitánské pásky a pak nehrál kvůli údajnému zranění kolena. Argentinský kanonýr v prvním poločase zahodil dvě šance. Prosadit se nedokázali ani hosté, kterým chyběl nejlepší střelec Duván Zapata kvůli karetnímu trestu.

Lazio díky brance Senada Luliče z páté minuty nastavení doma zachránilo remizu 2:2 se Sassuolem. Římský tým je v tabulce sedmý. Patnácté Udine bez zraněného záložníka Antonína Baráka na svém stadionu přehrálo Empoli 3:2.

Italská fotbalová liga - 31. kolo:
Fiorentina - Frosinone 0:1 (84. Ciofani)
Cagliari - Spal Ferrara 2:1 (3. Faragó, 60. Pavoletti - 18. Antenucci z pen.)
Udine - Empoli 3:2 (15. a 41. z pen. De Paul, 45. Madragora - 11. Caputo, 24. Krunič)
Inter Milán - Bergamo 0:0
Lazio Řím - Sassuolo 2:2 (53. Immobile z pen., 90.+5 Lulič - 57. Rogério, 89. Berardi)
Neapol - FC Janov 1:1 (34. Mertens - 45.+3 Lazovič)

Reklama