Hlavní obsah

Odejde za Ronaldem? Podle italských médií má Neymarův otec jednat s Juventusem

Jedná se o další spekulaci, nebo sága kolem sedmadvacetiletého Brazilce Neymara nabírá úplně nový směr? Italský sportovní server Rai Sport přišel se zákulisní informací, která by v případě nabrání reálných kontur byla skutečnou přestupovou bombou. Podle ní se totiž Neymarův otec má v následujících dnech sejít se zástupci Juventusu a shánět informace o případném zájmu Staré dámy o jeho syna.

Foto: Stephane Mahe, Reuters

Brazilský fotbalista Neymar v PSG pokračovat nechce.

Článek

Neymar starší, otec a agent hvězdného Kanárka v jedné osobě, se má údajně v nadcházejících dnech sejít se sportovním ředitelem Juventusu Fabiem Paraticim v Turíně. A předmětem schůzky pochopitelně nemůže být nic jiného než eventuální přestup Neymara k italskému mistrovi.

Italští novináři však vzápětí dodávají, že prozatím se jedná především o shromažďování informací Neymarovým agentem. Podle Rai Sport by však Juventus mohl vycítit příležitost, jak pomoci naplnit Brazilcovu tužbu k odchodu z PSG a jak před nadcházející sezonou výrazně posilnit svůj kádr.

Neymarův přestupový příběh v podstatě celé léto plní stránky francouzských a španělských sportovních deníků. Jeho vymodlený přesun do Barcelony se prozatím nekoná, neboť mu v cestě zřejmě stojí vysoké finanční nároky francouzského mistra.

Už dříve se ale k případnému přestupu vyjádřil sportovní ředitel PSG Leonardo. „Neymar může opustit PSG, pokud přijde nabídka a my se se zájemcem dohodneme. Ale zatím nevíme, jestli ho někdo chce a za jakou cenu. Každopádně se takový přestup nedá udělat za den,“ řekl před nějakou dobou.

Reklama

Související témata: