Hlavní obsah

Nedvěd popírá, že na sebe s Del Pierem vyjeli při tréninku Juventusu

PRAHA

Bývalý český fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd slovy svého právníka Bronislava Šéraka popírá jakýkoliv incident mezi ním a Alessandrem Del Pierem, který se měl údajně udát při tréninku Juventusu. „Pavel považuje článek, který se objevil v konkrétním italském deníku za nesmyslný a vůbec se k němu nechce vyjadřovat,“ tlumočil pro Sport.cz Nedvědovo vyjádření Šerák.

Článek

Italský deník Leggo informoval o údajném konfliktu mezi Nedvědem a dalším veteránem Staré dámy Del Pierem, který měl vzniknout při tréninku Juventusu v příměstské části Turína Vinovu. Jednadevadesátinásobný bývalý český reprezentant mu měl rozhořčeně vynadat za špatnou přihrávku, načež se měl na adresu Nedvěda ostře ohradit i sám Del Piero.

Nedvěda nařčení vytočilo

„Mluvil jsem s Pavlem, který byl vytočený, protože se jedná o absolutní nesmysl. Jemu samozřejmě volali známí a ptali se, jestli je to pravda,“ nechal se slyšet Šerák, jenž také prozradil, že citovaný deník nemá na Apeninském poloostrově valnou úroveň.

Interní rozepře by pro Juventus byly v tuto chvíli to nejhorší, co by jej mohlo potkat. O víkendu totiž hráči Staré dámě jedou na půdu čtvrtého celku Serie A Janova, což při devítibodové ztrátě na vedoucí Inter neznamená nic jiného, než že tým vedený Claudiem Ranierim musí bezpodmínečně vyhrát.

O kolo později pak Itálie zažije souboj dvou gigantů. Juventus na olympijském stadiónu v Turíně, kde hraje během dlouhodobé rekonstrukce svého domovského stadiónu Delle Alpi, přivítá právě lídra z Milána.

Reklama

Související témata: