Hlavní obsah

Blíží se Ronaldův návrat do Lisabonu? Stěhovací firma z Portugalska nakládala jeho sporťáky

Turín/Praha

Je to jedna z možností, o které se čile spekuluje už delší dobu. Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo by mohl po sezoně skončit v Juventusu Turín a ve hře je mimo jiné i návrat do Sportingu Lisabon. Zvěsti teď přiživilo video pořízené před Ronaldovým domem. Stěhovací firma z Lisabonu tam do nákladních automobilů nakládala fotbalistovu sbírku luxusních vozů. Fanoušci mají jasno. Šestatřicetiletý legendární útočník se po 18 letech vrací domů.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Hvězda Juventusu Cristiano Ronaldo. Blíží se jeho návrat do rodného Portugalska?

Článek

Ronaldo se do Juventusu přesunul v roce 2018. Smlouvu má platnou ještě na příští sezonu, po letošním nezdaru v Lize mistrů a katastrofálním ročníku v Serii A se ovšem vyrojily spekulace o jeho možném konci u Staré dámy.

O návratu pětinásobného vítěze Ligy mistrů do Sportingu mluvila nedávno i jeho matka Dolores Aveirová. A vše vypadá zase o něco reálněji. Ronaldo totiž začátkem týdne během noci nechal odstěhovat ze svého domu v Itálii svou luxusní sbírku sportovních automobilů.

Záběry z noční akce uveřejnil italský list Per Sempre Calcio. Firma, která automobily stěhovala, sídlí v Lisabonu a část fanoušků už má tedy jasno.

Sporting Lisabon v letošní sezoně po 19 letech získal titul v portugalské lize. Ronaldo v klubu hrál v mládežnických kategoriích a začínal v něm s velkým fotbalem. V sezoně 2002/03 odehrál za Sporting 25 zápasů před tím, než se přesunul do Manchesteru United.

Reklama

Související témata: