Hlavní obsah

Když se Higuaín po přestupu do Juventusu zraní, v Neapoli bude levnější pizza

Rivalita mezi oběma celky je obrovská, není to tak dávno, co fanoušci Neapole pálili dresy argentinského útočníka Gonzala Higuaína, který za 76 miliónů liber (2,4 miliardy korun) přestoupil do Juventusu. Teď majitel sítě pizzerií pod Vesuvem přišel s další nezvyklou výzvou - pokud se Higuaín v Turíně zraní, začne prodávat pizzu margherita za pouhých 99 centů (27 korun).

Foto: Alessandro Di Marco, ČTK/AP

Útočník Gonzalo Higuaín je po přestupu z Neapole do Juventusu nejdražším fotbalistou italské ligy.

Článek

Higuaín je v očích příznivců Neapole označován za velkého zrádce. Posílil největšího konkurenta v boji o scudetto, navíc se jeho transfer seběhl tak rychle, že se na Stadio San Paolo ani nerozloučil.

Argentinský reprezentant, který v loňské sezóně Serie A nastřílel 36 gólů, se rychle proměnil z hrdiny v darebáka. V Neapoli nelibě nesou jeho odchod a jeden z majitelů restaurace podle GazzettaWorld dokonce láká zákazníky na levnou pizzu. Pokud se Higuaín v blízké době zraní, začne prodávat pizzu už za 99 centů.

První soutěžní zápas v dresu Staré dámy si může Higuaín připsat 21. srpna doma proti Fiorentině. Magické však bude datum 30. října, kdy se osmadvacetiletý útočník postaví proti svým bývalým spoluhráčům.

Reklama

Související témata: