Hlavní obsah

Hvězda v rouše Adamově? Fotbalový bouřlivák dostal neobvyklou nabídku

Řím

Italský fotbalový útočník Antonio Cassano možná zapíše do svého kontroverzního životopisu další zajímavou kapitolu. Čtyřiatřicetiletého bývalého italského reprezentanta, který se v lednu domluvil s vedením Sampdorie Janov na předčasném ukončení smlouvy a hledá si nové angažmá, oslovila s nabídkou účasti ve filmu pro dospělé legenda pornografického průmyslu Rocco Siffredi.

Foto: Profimedia.cz

Italský útočník Antonio Cassano v dresu Sampdorie Janov.

Článek

„Italský hřebec" už podle bulvárních médií zaslal fotbalistovi nabídku prostřednictvím videa z natáčení snímku, v němž si zahraje i vyhlášená sexbomba Puglia Malena.

„Cassano se už mnohokrát nechal slyšet, že spal s více než třemi tisícovkami žen, takže moje nabídka by ho neměla nijak zaskočit. Je mojí volbou číslo jedna pro tuto roli a i Puglia Malena už se na něho těší... Malena Tě očekává, nenech mě s ní samotného," vybízí Siffredi vyhlášeného bouřliváka. Jak Cassano zareaguje?

Kariéru vicemistra Evropy z roku 2012 poznamenaly problémy se životosprávou i trenéry. Devětatřicetinásobný italský reprezentant působil v AS Řím, AC Milán, Interu Milán, Parmě a v roce 2006 zamířil i do Realu Madrid, kde se však neprosadil a byl poslán na hostování do Sampdorie Janov.

Nyní už bývalý spoluhráč českého útočníka Patrika Schicka je ženatý a s manželkou Carolinou Marcialisovou má dva syny.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články