Hlavní obsah

Slavia podle Tvrdíka uzavřela přestup Matouška z Příbrami

Fotbalová Slavia Praha získala z Příbrami talentovaného záložníka Jana Matouška. Na sociální síti o tom informoval šéf vršovického klubu Jaroslav Tvrdík. Podle deníku Sport úřadující vicemistr za dvacetiletého ofenzivního středopolaře, jenž v Edenu podepíše čtyřletou smlouvu, zaplatí 40 miliónů korun a ještě minimálně do zimy ho ponechá U Litavky na hostování.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Jan Matoušek míří do Slavie.

Článek

Tvrdík o dotažení přestupu informoval krátce po remíze 1:1 v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů s Dynamem Kyjev. "Týmu v kabině jsem řekl jediné - jsem na vás pyšný. Dvojzápas vždy končí až na jeho konci. A po zápase jsme nad klobásou, která by vyhrála Ligu mistrů, podepsali transfer Jana Matouška do Slavie Praha," uvedl Tvrdík na twitteru.

Matoušek patří k největším talentům českého fotbalu a vyniká mimo jiné mimořádnou rychlostí. V minulé sezoně 11 góly vystřílel Příbrami postup z druhé ligy a byl zvolen nejlepší hráčem soutěže.

V úvodních třech kolech této ligové sezony patřil k nejlepším hráčům Příbrami a blýskl se dvěma góly do sítě Bohemians 1905. Svými výkony zaujal i další kluby. Stála o něj například i mistrovská Plzeň či dánský Midtjylland.

Reklama

Související témata: