Hlavní obsah

Tohle hostování nevyšlo. Teplický fotbalista se ostře obul do Sparty, Berbra i Pelty. Jak reagoval klub?

Praha

Nebál se a naplno ukázal, co si myslí. Teplický záložník Tomáš Kučera se ve videoklipu rappera Bulhara Off Season pořádně obul do pražské Sparty, ale i do dvou nejmocnějších mužů v českém fotbale Romana Berbra a Miroslava Pelty.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Zleva Tomáš Kučera z Teplic a Martin Nešpor z Olomouce.

Článek

Kučera v songu zarapoval jednu sloku (2:36 ve videu) a dost ostře se v ní vymezil vůči Spartě, Berbrovi i Peltovi. „Hraju za Teplice, ne za vyjeb.... Spartu, je.u toho Berbra a samozřejmě Peltu," zazní z úst sedmadvacetiletého hráče.

Ačkoliv za svůj feat (v hudebním průmyslu slovo znamená hostování či spolupráce) sklidil od fanoušků Kučera pochvalu, vedení severočeského klubu už tak nadšeno nebylo.

„Interně jsme celou záležitost řešili. S Tomášem videoklip probrali ředitel klubu Petr Hynek a sportovní ředitel Štěpán Vachoušek. Tomáš ví, že udělal chybu a omluvil se. Pro nás je to uzavřená záležitost," vyjádřil se pro Sport.cz tiskový mluvčí klubu Martin Kovařík.

Kučera patří mezi stabilní členy základní jedenáctky Teplic. V této sezoně nastoupil do všech duelů ligy. Otázkou je, zda rapové extempore jeho pozici oslabí. Svěřenci Stanislava Hejkala nastoupí k předehrávce 16. kola už v pátek na hřišti Dukly Praha.

Měl by podle vás Tomáš Kučera nastoupit v pátečním zápase proti Dukle?
Ano, hudební extempore by se nemělo projevit do skladby základní sestavy
82 %
Ne, do zápasu by neměl vůbec zasáhnout
8,9 %
Je mi to jedno, český fotbal mě nezajímá
7,5 %
Nevím
1,6 %
Celkem hlasovalo 17019 čtenářů.

Reklama

Související témata: