Hlavní obsah

Lídr mění vedení. Krob už není ve Slavii generálním ředitelem, Syrovátka povýšil

Praha
Aktualizováno

Ligový lídr provedl změny v systému řízení a odpovědnosti ve vedení klubu. Ve funkci generálního ředitele fotbalové Slavie končí Martin Krob, který bude působit v dozorčí radě. Jeho pravomoci převezme předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík. Novým místopředsedou představenstva se stává Tomáš Syrovátka. Jan Nezmar přebírá plnou odpovědnost za celý sportovní úsek a mládežnickou akademii.

Foto: slavia.cz

Miroslav Stoch po příchodu do Slavie s generálním ředitelem klubu Martinem Krobem.

Článek

V Edenu došlo k několika změnám. Novým místopředsedou představenstva klubu byl zvolen Tomáš Syrovátka. V jeho kompetenci je i nadále marketing a obchodní strategie Slavie. Současně bude ze své pozice statutárním zástupcem a bude se spolupodílet na koordinaci činnosti ostatních úseků.

Z pozice generálního ředitele odchází Martin Krob, v klubu však zůstává. „Martinu Krobovi patří poděkování za jeho práci. Slavii mi ve své době pomohl zachránit a postavit ji po manažerské i personální stránce. V další etapě budeme spolupracovat na strategickém směřování klubu, Martin bude působit v dozorčí radě. Počítám i s další manažerskou spoluprací v rámci holdingu akcionáře Slavie," říká předseda představenstva Jaroslav Tvrdík na klubovém webu.

Sportovní oblast včetně odpovědnosti za mládežnickou akademii bude řídit Jan Nezmar. Jindřich Trpišovský je nově "hlavním trenérem klubu".

„Chceme více než doposud prohlubovat spolupráci na různých úrovních - A týmu, juniorky a dorosteneckých kategorií. Naší ambicí je vychovávat hráče pro A tým jednotnou strategií," vysvětluje Nezmar.

Nově zvoleným členem představenstva je Aleš Stluka, který doposud působil jako výkonný ředitel Sinobo Stadium. Bude mít na starosti provozní a bezpečnostní agendu klubu a chod stadionu.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články