Hlavní obsah

Slavii opustil její klenot! Planý poplach, odskočil si k porodu

Praha

Sešívaní mají za sebou polovinu soustředění ve Španělsku. Fotbalisté pražské Slavie se na jaro připravují v Marbelle, populárním letovisku evropských milionářů. Mezi fanoušky však doma nastal poplach, když se rozkřiklo, že v neděli večer mužstvo opustil reprezentant Tomáš Souček. Ukázalo se, že šlo o plané obavy. Obletovaný záložník nikam nepřestupuje, odskočil si jen k porodu dcery Terezky.

Foto: slavia.cz

Všechno je v nejlepším pořádku, ukazuje Tomáš Souček ve španělské Marbelle.

Článek

Patří k největším klenotům, které v Edenu mají. Kdyby bylo jen na něm, už by nejspíš dávno kopal v italské Serii A. Jenže Slavia se pochopitelně nechce služeb 23letého Tomáše Součka jen tak vzdát. Šéf klubu Jaroslav Tvrdík proto po skončení podzimu spokojeně avizoval, že český reprezentant zůstane i na jaře a v případě zisku titulu pomůže sešívaným i v kvalifikaci Ligy mistrů.

Přesto ve fanoušcích hrklo, když Souček ze Španělska zmizel. Podle serveru transefrmarkt.de má tržní cenu 116 milionů korun a zájemci, kteří by ji zaplatili, se jistě najdou.

Během středy se ovšem vše vysvětlilo. „Tomáš Souček se v neděli večer odpojil od slávistické výpravy ve Španělsku, aby byl v Praze přítomen nejdůležitějšímu momentu svého života – narození dcery Terezky!" oznamuje klubový Twitter a přichází s první gratulací.

Opora sešívaných i národního týmu tak prožívá po všech stránkách vydařené období.

Reklama

Související témata: