Hlavní obsah

Šlágr ovládne Slavia, tuší bookmakeři, sešívaným věří i sázkaři

Štruncovy sady uvidí v neděli odpoledne jednoznačný šlágr aktuálního kola fotbalové ligy a vlastně i první poloviny jara. Domácí Viktoria, aktuálně druhý tým tabulky, přivítá jejího lídera pražskou Slavii. Podle bookmakerů jsou mírnými favority zápasu hosté s kurzem 2,57:1, na sešívané pak směřuje 45 % sázek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Slavie Praha Michael Ngadeu.

Článek

Smírný výsledek bookmakeři ocenili kurzem 3,22:1, triumf Viktorie pak 2,92:1. Na remízu připadá 30 % sázek a na vítězství domácích 25 %.

„Oba týmy do zápasu vstupují s vědomím, že jeho výsledek může o šancích na titul hodně napovědět, proto očekávám opatrný začátek a zodpovědné taktické výkony. Plzeň se s ohledem na manko v tabulce musí tlačit do ofenzívy, pro Slavii je přijatelný i smír," avizuje Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Trenér Trpišovský nevyloučil před Plzní změny v slávistické sestavěVideo: Sport.cz

„Trpišovského družina je objektivně v lepším rozpoložení, Plzeň má zase výhodu domácího stadionu. V takové situaci je pro mě nejrozumnější variantou i s ohledem na výši kurzu vsadit remízu," radí Hanák.

V aktuálním ročníku i díky nasazení videa vzrostl počet zahrávaných penalt, přičemž oba soupeři patří mezi nejčastější exekutory. V kontextu toho je velmi slušná šance, že bude pokutový kop k vidění i v neděli (2,2:1), Slavia i Plzeň pak mají totožnou pravděpodobnost v kurzu 4,5:1.

Výsledky úvodních utkání play off Evropské ligy, které oba soupeři ve čtvrtek absolvovali, žádný zásadní význam do nedělního šlágru nepřinesly. Pozitivní je, že se v kontextu výsledků i předvedených výkonů v obou případech zvýšily postupové šance. U Slavie kurz klesl z 2,3:1 na aktuálních 1,97:1, v případě Viktorie pak z 2,24:1 na aktuálních 1,8:1.

Reklama

Související témata: