Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Penaltový pyrotechnik i vítězové VARšovického derby

Praha

Nebyli si výhrou vůbec jistí, a nakonec ji uhájili jen díky svému brankáři, který si poradil s pokutovým kopem. Sparťanský gólman Nita nechybí v ideální sestavě 23. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou zástupcích mají Teplice, Slavia a Olomouc.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 23. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Faulovaný hráč penaltu kopat nemá, což Kozák nerespektoval. Nita mu ji chytil, takže Sparta po dlouhých sedmi letech v Liberci vyhrála a rumunský brankář se stal jedním z hrdinů kola.

Ďolíček byl svědkem VARšovického derby, video zlomilo duel ve prospěch Slavie. Sešívané znovu táhl kapitán Škoda a přidal se i mladý Král. Na kontakt lídrovi se dál drží Plzeň, v bitvě s Jabloncem se mohla znovu spolehnout na zkušeného Hubníka.

Teplice udolaly Opavu především díky dvougólovému střelci Horovi, hodně vidět byl i Moulis. Olomouc pak našla na Dukle dvougólového hrdinu v Kalvachovi, formu potvrdil i obránce Sladký.

Slovácko si připsalo vůbec první remízu v sezoně. Dařilo se obránci Reinberkovi, oslabené Mladé Boleslavi zajistil bod Přikryl.

Sestava 23. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nita (Sparta) - Sladký (Olomouc), Hubník (Plzeň), Buchta (Zlín), Reinberk (Slovácko) - Moulis (Teplice), Kalvach (Olomouc), Král (Slavia), Hora (Teplice) - Škoda (Slavia), Přikryl (Mladá Boleslav).

Reklama

  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava