Hlavní obsah

Černá hrozba! Slavia půjde od Sevilly za nejvyššími metami jako All Blacks

Aktualizováno

Sešívaný domácí dres je jasný a neměnný. Na venkovní zápasy však fotbalisté pražské Slavie vyrazí v novém. Modrou sadu odkládají, v souvislosti se změnou dodavatele teď na hřištích soupeřů budou nastupovat v černých trikotech. Na přiloženém videu se podívejte, v jakých zbrusu nových dresech se představí již ve čtvrtečním úvodním duelu osmifinále Evropské ligy v Seville.

Slavia má nové dresy. Jak se vám líbí? Video: Sport.cz

 
Článek

Vydají se ve stopách udatných ragbistů Nového Zélandu, kteří prosluli jako All Blacks. Sešívaní mění pro venkovní výjezdy barvy.

„Nové černé dresy jsou moc hezké. Jejich barva snad nebude symbolizovat naši výkonnost," uculuje se obránce Vladimír Coufal.

Slavia po dvanácti letech odložila Umbro a převléká se do dresů od Pumy, která se spolu se Sportisimem stala novým partnerem klubu.

„Provedli jsme podrobné výběrové řízení. Pro spolupráci s oběma firmami jsme se rozhodli vzhledem ke komplexnosti nabídky týkající se i celé mládežnické akademie. Nově uzavřený kontrakt na sportovní vybavení je pro Slavii nejlepší v celé historii," ujišťuje šéf klubu Jaroslav Tvrdík a dodává, že cílem klubu zůstává postup do Ligy mistrů.

Puma zrovna minulý týden podepsala rekordní desetiletý kontrakt s Manchesterem City, který klubu vynese 19,4 miliardy korun.

V českých podmínkách je výše plnění obchodním tajemstvím. Většinou jde o dodávky vybavení, finanční bonusy se aktivují až v případě úspěšných výsledků, hlavně v evropských pohárech. Slavia tak podle obchodních expertů může získat celkem kolem 25 milionů korun.

Reklama

Související témata: