Hlavní obsah

O2 TV rozšiřuje fotbalovou nabídku. Přidá přenos z české ligy i Messiho, Ronalda či Pogbu

Praha

V polovině srpna bude spuštěn nový kanál O2 TV Fotbal, kterým digitální televize O2 TV rozšíří svou nabídku placených stanic. Pro namlsané fanoušky to znamená jediné - ještě vetší příděl nejpopulárnějšího sportu planety. Kromě Ligy mistrů se příznivci dočkají druhého zápasu v rámci nejvyšší tuzemské soutěže, v nabídce budou i nejlepší evropské klubové televize týmů z Premier League, Primera División či Serie A nebo přímé přenosy ze Španělského, Italského a Francouzského poháru.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Barcelonský Andres Iniesta (vlevo) při oslavách titulu.

Článek

Od nové sezóny rozšiřuje stanice O2 Sport vysílání české nejvyšší fotbalové soutěže na dva přímé přenosy z každého ligového kola. Vedle toho se připravuje speciální šedesátiminutový pořad, který divákům nabídne ucelený přehled o všech odehraných zápasech. V zábavné fotbalové show nebudou chybět zajímaví hosté nebo rozbory klíčových událostí z celého víkendu.

„Synot liga a Liga mistrů patří ve sledovanosti a popularitě k tomu nejžádanějšímu na trhu. I proto jsme se rozhodli zajistit exkluzivní práva na další volbu z české ligy. Diváci mohou nahlédnout i do zákulisí klubů z Premier League, Serie A nebo Primera División," uvedl k novým akvizicím David Duroň, ředitel O2 TV.

V současné době jsou podepsány televize Manchester United TV, Arsenal TV, Barca TV a Juventus TV.

O2 TV se podařilo získat tříletý kontrakt na přímé přenosy nejlepších zápasů Španělského a Italského fotbalového poháru, a to včetně ostře sledovaných Superpohárů. V Itálii se v sobotu 21. května od 20:40 hodin střetne AC Milán s mistrovským Juventusem. O den později pak ve 21:25 hodin hraje věhlasná FC Barcelona s FC Sevillou. Už tyto duely mohou zákazníci sledovat živě na O2 Sport.

Reklama