Hlavní obsah

Klokani loví Klusáčka. Stane se nástupcem Pivarníka, který míří do Plzně?

Robert NeumannSport.czPrávo

Návrat do Ďolíčku? Kouč Roman Pivarník míří do Plzně, Klokani si za něj už vyhlédli náhradu. Podle informací Práva a Sport.cz vedení Bohemians 1905 oslovilo Luďka Klusáčka. Ten je prý nabídce nakloněn, nicméně zvažuje i jiné možnosti směrem do zahraničí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Luděk Klusáček

Článek

Jak Klusáček zachránil Bohemians

Před dvěma lety přivedl Bohemians 1905 k záchraně v lize a vyrazil do ciziny. Klokany tehdy převzal Roman Pivarník. Nyní je ve hře varianta, že si je Luděk Klusáček od slovenského kouče vezme zpátky. Podle dvou na sobě nezávislých zdrojů je Klusáček žhavým kandidátem na místo Pivarníka, který se s nejvyšší pravděpodobností brzy stane novým koučem mistrovské Plzně.

„Management Bohemians 1905 je s panem Klusáčkem v kontaktu," řekl Právu a Sport.cz jeden ze zdrojů. Klub ovšem jednání s Klusáčkem nepotvrdil. „Jelikož nekomentujeme ani jednání ohledně případného odchodu pana Pivarníka, je zbytečné komentovat informace o jeho nástupci. Tím spíš, že záležitost kolem pana Pivarníka není zdaleka uzavřená," řekl tiskový mluvčí Bohemians 1905 Tomáš Mutinský. Stanovisko Klusáčka se nepodařilo získat, nezvedá telefon.

Klusáček byl jmenován koučem Bohemians 1905 v březnu 2014, kdy nahradil Jozefa Webera. Zelenobílé dovedl k záchraně, hned v létě se ale stěhoval za Ivanem Haškem do katarského klubu Katar SC. Tam však záhy skončil, v prosinci 2014 se stal trenérem Jihlavy, odkud byl loni v září po neúspěšných výsledcích odvolán. Uzavře se nyní kruh?

Reklama

Související témata: