Hlavní obsah

Sparťané zchladili hlavy na vodě. Krejčí se loučil na raftu

Balón není všechno, občas musí hlava vypustit. V letním počasí je ideální voda. Tu využili fotbalisté Sparty, kteří si den po zápase s Rubinem Kazaň zpestřili přípravu. Dopoledne trénink na hřišti v Bad Leonfeldenu, poté vyrazili společně na rafty.

Foto: sparta.cz

Tak tohle zvládli. Co bude dál?

Článek
Fotogalerie

Do Rakouska dorazil za hráči také Ladislav Krejčí, jenž se přijel rozloučit. On už následující sezónu stráví v italské Boloni. Společně poté zchladili hlavy. Rafty nebyly pro fotbalisty z Letné novinkou. Téměř na den přesně po roce vyrazili na teambuilding během soustředění v rakouském Bad Leonfeldenu.

Cesta byla totožná, jako v roce 2015, tedy z Vyššího Brodu do Rožmberka. Jako první vyrazila posádka ve složení Mareček, Holek, Mazuch, Koubek, Šural a Pulkrab. Do cíle naopak dorazila první posádka s Bořkem Dočkalem, Davidem Lafatou či Michalem Kadlecem.

V tomto raftu společně ještě s Brabcem a Matějovským bojoval s vodou také Krejčí. „Jsem rád, že to takhle vyšlo, mohl jsem s kluky jít na rafty a strávit s nimi ještě nějaký čas, než definitivně odjedu do Itálie," citoval server sparta.cz reprezentačního záložníka.

Reklama