Hlavní obsah

Poslední Příbram přivedla zpátky Borka a s ním španělského záložníka

Příbram

Poslední místo bez zisku bodu a jediného vstřeleného gólu jim nedá spát. Fotbalová Příbram proto těsně před uzávěrkou přestupů přivedla dva záložníky. Tomáše Borka, který už u Litavky působil, a také Španěla José Casada.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tomáš Borek v dresu Bohemians (vpravo) uniká Radku Hochmeistrovi z Hradce Králové.

Článek

Trenér Petr Rada dostal k ruce další dva středopolaře. Tomáš Borek za příbramský tým již nastupoval a v roce 2011 odešel. Později se mu dařilo v Dukle Praha, kde si vybojoval angažmá v turecké lize, kde byl především první roky výraznou postavou. Naposledy působil v Konyasporu. V české lize hrával také za Plzeň, Brno a Bohemians.

„Tomáše si pamatuji především z Dukly, kde předváděl kvalitní výkony. Doufám, že na tyto zápasy naváže a pomůže nám získat konečně první body," věří prezident klubu Jaroslav Starka.

Novou tváří je také José Casado, španělský fotbalista, který nejčastěji nastupuje na pozici ofenzivního středního záložníka. Má za sebou štace v Maďarsku, na Slovensku (Gabčíkovo a Trnava) a naposledy v Rumunsku (Botosani).

„Zatím jsme nebodovali a ani neskórovali, od Josého si slibujeme větší kreativitu ve hře směrem dopředu. Útoční hráči potřebují dostat přihrávku a to od Casada očekáváme. Nyní dohání tréninkové manko," avizuje výkonný ředitel Jan Starka.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články