Hlavní obsah

Vrátím se! Dělám vše pro to, abych byl zdravý a na jaro připravený, hlásí Rosický

Praha

Žádný konec kariéry, na jaře bude záložník Rosický zpátky a zase oblékne dres pražské Sparty. O dalším osudu nejslavnějšího navrátilce na pražskou Letnou se v posledních týdnech hodně spekulovalo, protože informace o jeho zdravotním stavu byly hodně kusé. „Mělo by to být dobré. Dělám všechno proto, abych byl zdravý a připravený na jaro,“ poslal šestatřicetiletý internacionál vzkaz všem fotbalovým fanouškům z televizního studia O2 Sport, kde ve středu večer glosoval zápasy Ligy mistrů a svého bývalého Artsenalu především.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Rosický ujistil, že na jaře sparťanský dres znovu oblékne.

Článek

Až před televizními kamerami Rosický konečně promluvil a rozpovídal se o svém zdravotním stavu a momentální situaci. „Obnovil jsem si jedno ze starších zranění," vysvětloval, proč po letním návratu na Letnou odehrál za Spartu jen 19 ligových minut pro Mladé Boleslavi a poté skončil na marodce.

Přitom potvrdil, že po úpisu pod smlouvou se Spartou se cítil v nejlepším pořádku. „Kompletní letní přípravu jsem absolvoval v Anglii a všechno bylo skutečně v nejlepším pořádku. Bohužel ne nadlouho," rozpovídal se Rosický poprvé poté, co se ozvalo zranění.

„Na podzim už to nepůjde, ale mělo by to být dobré. Hodně se to zlepšilo. V mém věku je dobrým znamením, že se zranění hojí," působil před kamerami O2 Sport v dobrém rozpoložení.

„Teď dělám všechno pro to, abych byl zdravý a připravený na jaro," ujistil všechny fotbalové fanoušky, že na konec kariéry a odchod ze scény rozhodně nemyslí.

Reklama

Související témata: