Hlavní obsah

Klokany opustí veterán Čížek, do Turecka neletí ani zraněný Hašek

Praha

Ofenzívní záložník Tomáš Čížek se rozhodl předčasně skončit v Bohemians 1905. Osmatřicetiletý fotbalista, kterého velkou část podzimu trápilo zranění, již s Klokany neodletěl na soustředění do Turecka a vedení se bude po návratu z kempu zabývat jeho odchodem. Pražany trápí marodka, nejvážnější je zranění Martina Haška, který také musí zůstat doma.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Čížek se rozhodl ukončít své působení v Bohemians

Článek

Těsně před odletem na soustředění trenér Miroslav Koubek sčítal zraněné, problémy mají Hašek, Kabajev, Kuchta a Luts.

Nejvážnější je zranění Martina Haška. V nedělním utkání s Popradem si pochroumal koleno. "Má podezření na poškození postranního kolenního vazu a menisku. Ve středu bude absolvovat magnetickou rezonanci, která ukáže rozsah poškození," říká pro klubové stránky člen lékařského týmu Martin Vávra.

Další tři marodi se na rozdíl od Haška do Turecka vypravili. "Kabajevovo zranění kotníku je méně vážné, už se bude plně připravovat s týmem. Luts bude v Turecku rehabilitovat a postupně více zatěžovat zraněné vazy v kotníku," avizuje Vávra. U Kuchty se naštěstí nepotvrdilo podezření na otřes mozku.

Matador je na odchodu

Na odchodu je Tomáš Čížek. Matador přišel do Bohemians předloni v létě z Jablonce. Vloni v červnu v Ďolíčku prodloužil smlouvu do června letošního roku, nakonec ale angažmá v ve vršovickém klubu ukončí dříve. Podle klubového webu se bude zatím připravovat s juniorkou.

Čížek v této sezóně zasáhl do úvodních pěti kol a od té doby v lize kvůli problémům s tříslem nenastoupil. V nejvyšší soutěži má celkem na kontě 207 odehraných zápasů a 25 vstřelených gólů. Hrával i za pražskou Spartu, v zahraničí pak za ruské kluby Novosibirsk, Vladikavkaz, FK Moskva a Kazaň.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články