Hlavní obsah

Eden bude nabitý, Slavia už prodala na Plzeň téměř 12 tisíc vstupenek

Praha

Fotbalové jaro se roztáčí a první z ligových šlágrů, který uvidí vršovický Eden, se blíží. Slavia v neděli 5. března od 16:00 přivítá v přímém souboji o první příčku tabulky Plzeň a vstupenky rychle ubývají. "Utkání bude pravděpodobně vyprodané, o lístky je velký zájem. V tuto chvíli už je venku téměř zhruba 12 tisíc vstupenek, takže v prodeji jich je něco okolo šesti tisíc," upozorňuje tiskový mluvčí Michal Býček všechny zájemce.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Milan Škoda a Josef Hušbauer oslavují gól na 2:0 proti Jihlavě.

Článek

Proti Jihlavě vytvořili fanoušci sešívaných svým hráčům skvělou atmosféru. Slavia proto dává nejvěrnějším z nich příležitost koupit si přednostně vstupenky i na prestižní duel s Plzní.

"Přednostní právo na nákup dalších vstupenek mají permanentkáři. Jejich permamentní vstupenky na zápas samozřejmě platí, ale chceme ocenit ty nejvěrnější, aby měli v klidu možnost koupit lístky pro své kamarády a okolí. Tento přednostní prodej jsme prodloužili až do neděle 26. února," informuje Michal Býček, tiskový mluvčí Slavie.

Podrobné možnosti nákupu vstupenek přináší klubový web. Přednostní nákup pro majitele permanentek potrvá až do konce tohoto týdne. Je možné, že pak už vstupenky do volného prodeje vůbec nepůjdou.

"Pokud nějaké vstupenky zbydou, tak volný prodej začne v pondělí 27. února," avizuje mluvčí.

Už teď je jisté, že slávisty požene v utkání vyprodaná Tribuna Sever. Kotel byl zaplněn prakticky již balíčky, které si fanoušci kupovali na dvojutkání Jihlava - Plzeň.

Reklama

Související témata: