Hlavní obsah

Fanoušci ženou Slavii za titulem, proti Plzni jí věří drtivá většina sázkařů

Slavia je po letech strádání opět na výsluní. Pokud porazí v neděli mistrovskou Plzeň, nakročí rázně za titulem. Doma v Edenu budou sešívaní favoritem, navíc fotbalisté Viktorie na úvod jara nepřesvědčili. Bookmakeři domácích kanceláří favorizují červenobílé a sázkaři jsou s nimi zajedno.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský zadák Radim Řezník (vlevo) v hlavičkovém souboji se slávistickým záložníkem Jaromírem Zmrhalem.

Článek

Konkurenční společnosti se vcelku shodují. Kurzy na výhru Slavie se pohybují kolem 2:1, na výhru Plzně pak téměř dvojnásobné 3,8:1.

„Slavia udělala na sázkaře dojem, 96% jich sází na výhru červenobílých," hlásí Ladislav Pavlis, vedoucí týmu bookmakerů Tipsportu. „Možnost získat dvojnásobek vsazené částky zlákala jednoho ze sázkařů k tipu Slavia vítěz utkání za 130 tisíc korun," dodává Pavlis.

V Edenu se bude každopádně lámat mistrovský chleba. Souboj prvního týmu tabulky s druhým může v konečném účtování rozhodovat o titulu. Fanoušci sešívaným na domácím hřišti hodně věří. U Fortuny na vítězství Plzně zatím míří jen okolo 5% sázek, na remízu také 5%.

Bude hrát trenér Pivarník o židli?

„Slavia pod koučem Šilhavým šlape jako hodinky. Masakr v Příbrami nelze přeceňovat, nicméně vedle produktivity sešívaní aktuálně v lize předvádějí i nejlepší fotbal. To se o Plzni tak úplně tvrdit nedá a je otázkou, zda nebude Viktoria v Edenu hrát o body a trenér Pivarník o židli. Prý tu shání angažmá nějaký Vrba," glosuje Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

První branku v utkání dají pravděpodobně domácí, na tom se shodnou bookmakeři i sázející (1,19:1). A mezi střelce sešívaných se zcela jistě zapíše kanonýr Milan Škoda (2,8:1).

Nejnižší kurz na přesné skóre má výsledek 1:0 - v kurzu 5,70:1.

Slavia na jaře střílí góly jak na střelnici na Matějské pouti, Plzeň na druhou stranu jen velmi málo inkasuje. I bookmakeři Chance vidí jako favorita právě sešívané. A pro sázkaře je výhra Slavie jasná tutovka - sází na ni 94% všech tipujících u této kanceláře. Necelá 4 procenta tipují výhru Viktorky a zbytek sází na remízu.

Reklama

Související témata: