Hlavní obsah

Plzeň titul ještě nebalí. Hromada se těší na jediného soupeře, jemuž dal gól

Plzeň

Šlágr na Slavii nezvládli a ztrácejí na sešívané čtyři body. Boj o titul však fotbalisté Plzně nevzdávají. "Budeme se dál soustředit sami na sebe. Boj o titul je stále otevřený. Jedna prohra nic neřeší. Důležité bude teď zvládnout doma Liberec, připravovat se zápas od zápasu. Každý může ztratit, proto řešíme jen sami sebe a věříme, že titul stále můžeme získat," ujišťuje záložník Jakub Hromada.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Viktorie Plzeň Jakub Hromada v zápalu boje...

Článek

Výlet se jim nepovedl. Ve Zlíně uhráli bezrankovou remízu, na Slavii padli. Po dvou venkovních zápasech se teď viktoriáni o to víc těší na domácí duel s Libercem.

"Bod z Edenu bychom brali, protože máme před sebou ještě dohrávku s Bohemkou. Bohužel. Ale řekli jsme si, že musíme dát hlavy nahoru. Jeden zápas nic neřeší. Máme před sebou ještě třináct utkání, tak budeme bojovat dál," slibuje Jakub Hromada, slovenský reprezentant do 21 let.

První na řadě je Slovan. „Víme, že nás nečeká nic jednoduchého. Věříme ale, že už konečně prolomíme hlavně střeleckou smůlu a potvrdíme, že se nám v domácích zápasech celkem daří. Liberec je nepříjemný soupeř. Musíme se na ně co nejlépe připravit a eliminovat jejich silné stránky," přeje si košický rodák v rozhovoru pro klubový web.

Dvacetiletý Hromada se na podzim pod Ještědem prosadil krásnou trefou zpoza šestnáctky. Plzeň tam zvítězila 2:1. „Byl to můj první a jediný gól za Viktorku v lize, odrazil se mi balón a trefil jsem to," líčí s úsměvem svůj slavný moment.

Zápas Plzeň - Liberec se hraje v sobotu od 17:45, přímý přenos vysílá ČT sport. Všechny ligové zápasy můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Reklama

Související témata: