Hlavní obsah

Vztyčený prostředníček! Záložník Liberce chyběl v nominaci a poslal trenérovi drsný vzkaz

Liberec

Absenci v nominaci k zápasu s ligovým lídrem neunesl záložník fotbalového Liberce Egon Vůch. Když šestadvacetiletý borec zjistil, že do sobotního duelu proti Slavii pod Ještědem nezasáhne, zveřejnil na sociální síti obrázek vztyčeného prostředníčku se vzkazem pro realizační tým Severočechů v čele s trenérem Jindřichem Trpišovským.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Egon Vůch (vepředu) z Liberce už zase zlobí...

Článek

Vůch odehrál za Liberec, kde hostuje z Plzně, v probíhající sezóně jedenáct zápasů a vstřelil jednu branku. Absence v duelu se Slavií jej notně vytočila.

„Když přijdeš na zápas a nemáš tam dres + ti nikdo k tomu nic neřekne, že nejsi v nominaci, je UBOHOST," napsal na svém profilu na Instagramu pod obrázek vztyčeného prostředníčku s nápisem Fuck-off.

Když jeho spoluhráči juchali nad bodem po remíze 1:1, Vůch už příspěvek odstranil. Nicméně i tak si zcela jistě zadělal na problémy.

„V první řadě bych chtěl zdůraznit, že Egon nebyl v nominaci, protože po třech minutách ukončil ze zdravotních důvodů předzápasový trénink. Logicky nebyl připravený k utkání, k němuž jsem nominoval osmnáct zdravých kluků," tvrdil trenér Liberce Jindřich Trpišovský po duelu, v němž jeho tým ubránil doma bod.

Více nechtěl záložníkovo jednání komentovat. „Jako má zkraty na hřišti, předvádí je i v soukromí. Někdy rychleji činí, než myslí," pokrčil rameny Trpišovský.

Situaci s hráčem bude po nedělním volnu řešit v průběhu pondělí sportovní ředitel klubu Jan Nezmar. „Sice jsme spolu ještě nemluvili, ale podle mého už si velmi dobře uvědomuje, že svoji reakci posral," netajil rozčarování jindy velmi diplomaticky vystupující Nezmar.

Jaký bude osud záložníka s výjimečnou kopací technikou? „Verdikt se nejdříve dozví Egon, určitě mu jej nehodlám tlumočit přes média," uvedl Nezmar. Připustil však, že fanoušci budou Vůcha vídat i nadále v libereckém dresu.

„Brali jsme si Egona s vědomím, že mnohdy rychleji mluví, než myslí. A často nemyslí vůbec. Pokud jsme si ho brali s danou charakteristikou, můžeme s ním v tomto duchu ke spolupráci přistupovat," prohlásil Nezmar.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články