Hlavní obsah

Divoké derby á la Vyšehrad! Dočky v Číně žere kočky, sešívky jsou v Topu

Derby bez iluzí v duchu seriálového Vyšehradu. Takový je nedělní duel fotbalistů Slavie a Sparty v Edenu v podání Jakuba Štáfka alias Laviho a Vojtěcha Záveského alias Vojtaana. Jejich rapovaný Vojtaano feat. Lavi - Derby Song bez servítků glosuje dění v táborech nesmiřitelných rivalů. Lavi pochopitelně jako sparťan a Vojtaano jako slávista.

Foto: Chance

Lavi a Vojtaano kalí vodu před jarním derby pražských S.

Článek
Fotogalerie

Podívejte se na Sport.cz na exkluzívní premiéru nového klipu! Můžete ho brát také jako další neoficiální díl Vyšehradu. Natáčelo se v seriálových lokacích, skladbu složili oba protagonisté, režie se ujal Jakub Štáfek.

Chlapci se s ničím nepářou, v textu padají tvrdá slova.

„Plzeň pálí z ofsajdu a to nás vždycky zabolí," stěžuje si sparťan Lavi. „Z Plzně bleju," má jasno i Vojtaano, hudebník a herec, který se proslavil songem Budulínek vs. Galantní Jelen.

Lavi neskrývá vzhledem k jarní bídě Sparty své obavy z derby. Slavia je podle něj v Topu, zatímco „Dočky v Číně žere kočky"...

„O Číně mi nemluv, mám z toho tvrdík... Čínský dresy, čínský prachy voňavý. Aspoň že trenér je Čech, i když trochu Šilhavý," reaguje Vojtaano.

Borci se nemusejí přetvařovat, i ve skutečnosti jsou zarytými příznivci svých barev. A Lavi už na nedělní výhru své Spartičky vsadil pět tisíc.

Reklama