Hlavní obsah

Sparta navždy! V neděli je třeba zničit sešívané, vzkazuje potetovaný válečník Kuco

Praha

Chlapci, probuďte se už konečně! Bývalí fotbalisté pražské Sparty těžce nesou současnou mizérii jejich letenských nástupců. Před nedělním derby na Slavii je proto burcují, jak jen to jde. S originálním způsobem přišel slovenský reprezentant Juraj Kucka. Potetovaný válečník z AC Milán přizdobil své pomalované tělo novou sparťanskou kérkou. A pořádnou.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Potetovaný až ke krku. Exsparťan Juraj Kucka (vlevo) v barvách AC Milán v souboji s janovským Adelem Taarabtem.

Článek
Fotogalerie

Tetování už má tolik, že těžko hledá na svém těle volné místo. Jedno se našlo na boku a je to kompozice velice rozmáchlá. Antický bojovník v barvách Sparty jasně dokazuje, že Juraj Kucka na své angažmá na Letné nezapomíná.

„Sparta navždy, v neděli je třeba zničit sešívané!" poslal do Prahy jasný vzkaz na sociální síti, kde se novým tetováním pochlubil.

Bojovníka typu Kucky by dnes ve Spartě brali všema deseti. Záložník, který má od UEFA povoleno nosit i na reprezentačním dresu milánskou jmenovku Kuco, má český titul z roku 2010. Své góly v rudém dresu oslavoval parádními salty.

V Itálii si udělal jméno v FC Janov a odtud se posunul do slavného AC Milán. Do Kolumbova města se ovšem stále vrací, Kuckův tatér je právě z Janova.

Reklama

Související témata: