Hlavní obsah

Předzvěst Vrbova příchodu? Do Viktorie se vrací jako trenér brankářů Ticháček

Nového hlavního trenéra sice fotbaloví Viktoria Plzeň ohlásila už v neděli, ale změny v realizačním týmu nekončí. Nyní úřadující mistr oznámil, že novým trenérem brankářů bude v klubu Martin Ticháček. Do Plzně se vrací po angažmá v dagestánském klubu FK Anži Machačkala. Tam působil po loňském EURO i trenér Pavel Vrba. Že by to byla předzvěst jeho návratu do Štruncových sadů?

Foto: Robert Neumann, Sport.cz

Martin Ticháček (vlevo) s koučem Pavlem Vrbou během angažmá v Machačkale.

Článek

Do tréninkového procesu se Ticháček zapojil hned v pondělí dopoledne, kdy se věnoval trojici plzeňských gólmanů ve složení Matúš Kozáčik, Petr Bolek a Dominik Sváček.

„Jsem rád, že jsem dostal příležitost pracovat ve Viktorii, protože jsou tu ty nejlepší podmínky pro přípravu. Plzeň jsem sledoval i v období, kdy jsem nebyl s klubem v bezprostředním kontaktu. Věřím, že budeme pokračovat ve výsledcích, které nás udrží na čele tabulky až do konce sezóny," prohlásil na začátku nového pracovního týdne Ticháček, jenž se s klubem dohodl na angažmá s platností právě do konce aktuálního ročníku.

O případném angažování trenéra Pavla Vrby zatím všechny strany mlčí. Podle dřívějších vyjádření je jasné, že bývalý trenér národního týmu či ruské Machačkaly, preferuje angažmá v zahraničí. Plzeň, kde dosáhl velkých úspěchů, je ale v žebříčku priorit hned za případnou zahraniční štací a pokud žádná nabídka nepřijde...

"Realizační tým je v tuhle chvíli kompletní. Zdeněk Bečka je jako hlavní trenér, asistentem je Pavel Horváth a trenér brankářů pak Martin Ticháček. Pondělní trénink už vedli v kompletním složení a chystají tým na nejbližší zápas s Hradcem Králové," řekl Sport.cz tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

Reklama

Související témata: