Hlavní obsah

Hašek začíná v Ďolíčku bitvou záchranářů. Zápas století z ní nedělá

Praha

Hned tři dny po nástupu do funkce ho čeká první zápas. Vůbec ne ledajaký. Trenér Martin Hašek prožije debut na lavičce fotbalistů Bohemians 1905 v přímé bitvě o ligovou záchranu s předposlední Jihlavou. „Klíčový duel, vítězstvím bychom si hodně pomohli. Nechceme ale, aby se z něj stal zápas století,“ usmívá se nástupce Miroslava Koubka.

Nový trenér Bohemians o souboji s JihlavouVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Martin Hašek novým trenérem Bohemians

Po pěti letech je znovu hlavním trenérem v nejvyšší soutěži. Ovšem zatímco se Spartou hrál o titul, Bohemku musí v první řadě zachránit.

Klokani mají po sérii deseti kol bez výhry jen čtyřbodový náskok na předposlední Jihlavu, kterou teď přivítají v Ďolíčku.

„Od středy jde o to, abychom vytvořili dobrou atmosféru, abychom vrátili do hlav hráčů víru ve své schopnosti. A abychom na vlně pozitivní energie sklouzli do zápasu a přetavili ho ve vítězství," líčí Martin Hašek.

Mužstvo nechce stresovat víc, než je nutné. „Ještě není 30. kolo, všechno, nebo nic. Zápas je samozřejmě důležitý. Stejně jsem přesvědčený, že se Bohemka zachrání, do příští sezóny se posílí a pak zažijeme s fanoušky víc radosti," ujišťuje Hašek.

Zápas 23. ligového kola Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava se hraje v sobotu od 17:00, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: