Hlavní obsah

Sparta chce bývalého trenéra Interu. Slibuje mu zahraniční posily, píší v Itálii

Praha

Fotbalovou Spartu k mistrovskému titulu nedovede ani Petr Rada, který v polovině března nahradil dvojici David Holoubek, Tomáš Požár. Na Letné se tak zabývají otázkou, kdo dovede tým k očekávaným výsledkům v příštích sezónách. V zahraničí se spekuluje o dalším zajímavém jménu.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Radost Petra Rady z vítězství v Příbrami. Nahradí ho na lavičce Sparty slavnější Ital?

Článek

Před dvěma týdny se objevila zpráva, že by se mohla letenského týmu ujmout bývalá hvězda AC Milán, Realu Madid a dalších klubů Christian Panucci. Italská média o víkendu přinesla v souvislosti českým vicemistrem další jméno.

Reportér stanice Sky Gianluca Di Marzio uvedl na svém webu, že by se Sparty měl ujmout bývalý kouč Interu Andrea Stramaccioni, jemuž prý český klub nabízí tříletou smlouvu.

„Trenér se sešel se šéfem klubu Danielem Křetínským, s nímž měl schůzku trvající přes tři hodiny. Stramaccioni byl nadšen silnou touhou s klubem vítězit. Sparta nevyhrála ligu už tři roky a teď by si ráda vybojovala přímý postup do Ligy mistrů," píše Di Marzio.

Stramaccionimu, jehož prý Sparta má delší dobu vyhlédnutého, byla údajně nabídnuta možnost přivést si vlastní realizační tým a přivést mezinárodně ostřílené zahraniční hráče. „Stramaccioni by se měl rozhodnout do konce týdne," dodává reportér. Pravdivost této informace však žádná ze stran zatím oficiálně nepotvrdila.

„S některými trenéry jsme v průběžném kontaktu. Přirozeně, jde o to, abychom byli někdy v budoucnu připraveni, až bude Sparta případně nového trenéra potřebovat," prohlásil před dvěma týdny generální ředitel Sparty Adam Kotalík.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články