Hlavní obsah

Titul Plzeň ještě neobhájila, i tak se klub těší na milióny. Kde je vezme?

Plzeň

Pár dnů před závěrečným kolem, ve kterém bude útočit na třetí mistrovský titul v řadě, prodloužila fotbalová Plzeň partnerství smlouvu se svým generálním sponzorem. Desetileté spojení se společností Doosan Škoda Power tak bude pokračovat další dva roky.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Radost plzeňských hráčů z gólu. Střelec Milan Petržela vysílá svým gestem jasný vzkaz.

Článek

„Chci poděkovat poděkovat Doosanu za dlouhodobou podporu, díky níž se nám společně podařilo vybudovat z Viktorie úspěšný klub, který pravidelně bojuje v evropských pohárech. Pomáhá nám s dlouhodobým koncepčním rozvojem klubu, podařilo se nám například dokončit dostavbu stadiónu. I do budoucna se hodláme strategicky rozvíjet ve všech oblastech," citoval klubový web prezidenta Tomáše Paclíka.

„Spojení s Viktorií vnímáme jako velmi úspěšné, dlouhodobé a pevné. Viktoria se v posledních letech činí nejen na poli sportovním, ale zároveň věnuje velkou pozornost výchově mladých talentů, připravila řadu zajímavých charitativních projektů," uvedl Jiří Šmondrk, generální ředitel Doosan Škoda Power.

„Chceme být úspěšní na tuzemské i evropské fotbalové scéně, nadále zlepšovat podmínky pro naše mladé fotbalisty a fotbalistky v rámci akademií, a především dělat radost lidem v Plzni a celém Plzeňském kraji, kde jsme doma," upřesnili cíle zástupci obou stran.

O tom, zda Plzeň přidá do sbírky další titul, rozhodne poslední kolo nejvyšší soutěže. Západočeši musejí doma bezpodmínečně vyhrát a čekat, jak dopadne duel Slavie s Brnem. Pokud Pražané zvítězí, budou slavit oni a Plzeň skončí druhá.

Reklama

Související témata: