Hlavní obsah

Budoucí trenér Sparty přiletěl do Prahy podepsat smlouvu

Praha

Už je tady! Italský trenér Andrea Stramaccioni přiletěl do hlavního města, aby podepsal smlouvu s fotbalisty Sparty. Někdejšího kouče Interu Milán či Udinese vítal na letišti generální ředitel Sparty Adam Kotalík. "Můžu potvrdit, že je trenér Andrea Stramaccioni v Praze," řekl pro Sport.cz tiskový mluvčí letenského klubu Ondřej Kasík.

Foto: Giovannini Paolo, ČTK

Italský trenér Andrea Stramaccioni přiletěl ve středu do Prahy a vypadá to, že se blíží angažmá ve Spartě. Brzy by měl podepsat smlouvu.

Článek

V pondělí italský deník Gazzetta dello Sport informoval o dohodě Stramaccioniho s pražským klubem na dvouleté smlouvě s ročním platem 1,5 miliónu eur (zhruba 40 miliónů korun). V Praze mají obě strany jen doladit detaily a smlouvu podepsat. Podle tiskového mluvčího Sparty ale k podpisu smlouvy dosud nedošlo. "Trenér přiletěl, aby pokračoval v jednáních o smlouvě," poznamenal pro Sport.cz Kasík.

Jednačtyřicetiletý rodák z Říma by se měl stát pátým trenérem Sparty za poslední rok. V sobotním závěrečném utkání sezony na hřišti Slovácka ještě povede tým Petr Rada, který na lavičku Sparty usedl v březnu. Předtím letenský celek vedli Tomáš Požár, David Holoubek a Zdeněk Ščasný, který skončil loni v září.

Reklama

Související témata: