Hlavní obsah

Jablonec má jasno, mužstvo i v příští sezóně povede trenér Klucký

Aktualizováno

Fotbalisty Jablonce povede i v příští sezóně trenér Zdeněk Klucký. Klub prodloužil smlouvy i s jeho asistenty Jiřím Vágnerem a Michalem Špitem. Dohoda o spolupráci i pro nadcházející ročník 2017/18 byla stvrzena prodloužením smluv během pátečního dopoledne ještě před odjezdem mužstva k zápasu závěrečného ligového kola v Karviné.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jablonce Zdeněk Klucký během utkání se Spartou.

Článek

Zdeněk Klucký se mužstva ujal před utkáním v Příbrami koncem listopadu minulého roku, když společně s asistentem Jiřím Vágnerem vyměnili dvojici Frťala - Kopecký. V nejvyšší soutěži vedli s druhým asistentem Michalem Špitem jablonecký tým od té doby v 19 zápasech s bilancí 5-8-6.

"Zápasy na jaře dopadly vcelku dobře, kluci hráli podle našich představ. Jen nám někdy chybělo trochu štěstí, že jsme nevstřelili vítěznou branku. Spoustu utkání jsme zvládli výborně herně a zasloužili si vyhrát. Zápasy měly z naší strany vysokou úroveň. Abychom sezónu zakončili s dobrým svědomím, bylo by dobré v posledním kole vyhrát," hodnotí Klucký.

Jablonec má v Karviné pořád o co usilovat. "Hrajeme o umístění. V případě, že mužstva kolem nás vyhrají a my ztratíme, můžeme se objevit až na desátém místě. V opačném případě můžeme skočit na šesté místo před Zlín. Přáli bychom si zakončit jarní sezónu dobrým výsledkem," poukazuje Klucký.

Reklama

Související témata: