Hlavní obsah

V Karviné chci zůstat, říkal po porážce s Jabloncem útočník Tomáš Wágner

Jiří TomaškovičSport.czPrávo

V prvním ligovém kole útočník Tomáš Wágner vstřelil ještě v dresu Jablonce Karviné tři góly. V posledním utkání sezóny chtěl podobný kousek zopakovat. V obráceném gardu se mu to ale proti "svému" Jablonci nepovedlo, přestože kopal pokutový kop. Karviná nakonec podlehla Severočechům 0:2.

Foto: Jiří Tomaškovič

Tomáš Wágner (vpravo) by chtěl v dresu Karviné nastupovat i v příštím ročníku.

Článek

Vyslali jste na brankáře Hrubého třináct střel, ani jedna ale neskončila za jeho zády. Vy sám jste měl tři velké šance, včetně pokutového kopu. Šanci na hattrick jste bezpochyby měl.

Co mám říct, moře šancí, žádný gól, porážka 0:2. Zakončili jsme tu sezónu špatně. Hrubajs ty balóny dneska snad přitahoval. Od něj to byl perfektní výkon, pro nás to ale bylo začarované.

Co vám v těch šancích chybělo?

Nevím, vystřídali jsme se v těch šancích snad všichni, ale nikomu se nepovedlo dát gól. Jsme zklamaní, nechtěli jsme se loučit s diváky porážkou. To nikdo nechce.

Kopal jste i penaltu, ale vůbec jste netrefil branku. Jaký byl záměr?

Chtěl jsem to dát doprostřed. Kdybych trefil branku, tak to nemá. Měl jsem tam pak ještě jednu šanci a ta byla snad ještě jasnější, než penalta. Ztlumil jsem si míč na prsou a vypálil pravačkou. Na tréninku jsem včera podobnou akci zakončil levačkou přesně. Teď jsem to měl dokonce na pravačce...., možná jsem byl trochu přemotivovaný, protože jsem hrál proti Jablonci, z něhož jsem do Karviné přišel. Ale na nic se nevymlouvám, ty šance byly tutové a mohly nám pomoct.

V Karviné hostujete právě z Jablonce, prožíval jste utkání hodně?

Samozřejmě, bylo to podobné jako v Příbrami. I tam jsem se chtěl ukázat, vůbec se nám to tam ale nepovedlo. Teď proti Jablonci jsem měl samozřejmě taky velkou motivaci a zase jsme prohráli. Sice po dobrém výkonu, ale zklamání z porážky převažuje.

Právě vám skončilo hostování. Jak vidíte svou budoucnost? Bude spojená z Jabloncem, nebo s Karvinou?

Začala nějaká jednání, tak uvidíme. Doufám, že to dopadne dobře, protože to tady mám rád. Lidé fandí, mají rádi fotbal a je to z nich cítit. Cítím se tady dobře a chtěl bych v Karviné začít novou sezónu, abychom byli spolu od začátku a mohli do nové sezóny naplno vlétnout. Myslím si, že akce předvádíme pěkné, jen tomu dneska chyběly góly. Uvidíme co bude, ještě není nic jistého, ale já bych tady rád zůstal.

Kluby jsou nakloněné dohodě?

Vypadá to, že mezi sebou mají dobrý vztah, tak by to snad mohlo dopadnout.

Na čem to závisí?

Asi i v průběhu vzájemného zápasu o tom lidé, na kterých to závisí, mluvili a uvidíme, co přinesou další dny. Znovu opakuju, že bych byl rád, kdyby se to domluvilo. Mám i jiné nabídky, ale já chci být v Karviné. Myslím, že to tady těm lidem dlužím.

Reklama

Související témata: