Hlavní obsah

První posilou Dukly je Schranz, Slovák podepsal dvouletý kontrakt

Praha

Fotbalová Dukla hlásí den po skončení ligové sezóny první letní posilu. Stal se jí slovenský útočník Ivan Schranz, který se klubu upsal na dva roky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slovenský útočník Ivan Schranz ještě v dresu Sparty.

Článek

Fanoušci si ho pamatují z jeho nedávného, i když epizodního působení v pražské Spartě. Kromě něj má třiadvacetiletý záložník nebo útočník ve svém životopise především Spartak Trnava, za který hrál od roku 2012. V mládežnických letech působil také v Interu Bratislava, Akademii Jozefa Vengloše a v FC Petržalka 1898.

Na svém kontě má rovněž 3 starty za slovenskou reprezentaci do 21 let.

"Věřím, že můžu pomoci Dukle a naopak Dukla zase může pomoci mně. Byl jsem 5 let ve Spartaku Trnava a potřeboval jsem nějakou změnu. Zájem Dukly mě nejvíce oslovil, tak jsem se pro ni rozhodl," uvedl Ivan Schranz těsně po podpisu smlouvy.

Na adresu bratislavského rodáka se vyjádřil i sportovní ředitel Günter Bittengel. "Přichází jako osvědčený hráč ze slovenské ligy posílit ofenzivní řady. Je to hráč, který může v útoku nastoupit na více postech a dlouhodobě vykazuje schopnosti dávat góly. Osobní jednání s ním bylo velice pozitivní a měl o náš klub zájem, takže věříme, že udělá maximum pro to, aby se zde prosadil a posunul se ve své kariéře."

Reklama