Hlavní obsah

Potvrzeno: Kolář se vrací do Plzně! Těším se na spolupráci s Vrbou, říká

Plzeň

Po trenérovi Pavlu Vrbovi se do fotbalové Plzně vrací záložník Daniel Kolář. Muž, který s Viktorií získal všechny čtyři mistrovské tituly a zahrál si Ligu mistrů, ve čtvrtek podepsal smlouvu na dva roky. Potvrdily se tak informace Sport.cz, který návrat 31letého hráče avizoval o víkendu.

Foto: fcviktoria.cz

Daniel Kolář (vlevo) a generální manažer Viktorie Adolf Šádek po podpisu smlouvy.

Článek

„Velmi se těším na fanoušky. Je to jeden z faktorů, proč jsem se vrátil. Doufám, že si spolu užijeme hodně hezkých chvil," citoval klubový web Koláře, který se těší na obnovenou spolupráci s trenérem Vrbou. Při jeho prvním působení ve Viktorii patřil ke klíčovým oporám.

„Už jsme spolu několikrát mluvili. Známe se a víme, co od sebe čekat, na spolupráce s ním se moc těším," dodal Kolář, který je po chorvatském záložníkovi Diegu Živuličovi druhou letní posilou Plzně.

„Věříme, že zde Dan naváže na úspěchy, které s klubem zažil a velkou měrou se na nich podílel," uvedl generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Kolář opustil Plzeň loni v létě po 8 letech, na konci srpna, společně s Františkem Rajtoralem, přestoupil do tureckého Gaziantepsporu. V březnu s ním ale smlouvu jednostranně vypověděl, od té doby se připravoval individuálně.

Reklama

Související témata: