Hlavní obsah

Jindřišek jde do desáté sezóny, tři hráči naopak Ďolíček opouštějí

Zažije v Ďolíčku již svou desátou sezónu. Zkušený záložník Josef Jindřišek bude i nadále působit v Bohemians 1905. Šestatřicetiletý fotbalista s pražským klubem prodloužil končící smlouvu o další rok. Klokany naopak opouštějí Miroslav Markovič, Ondřej Vrzal a Milan Nitrianský.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Josef Jindřišek (druhý zleva) se raduje z gólu - a nyní i z nové smlouvy...

Článek

Jindřišek přišel do Bohemky v zimním přestupním období sezóny 2008/09 z Olomouce. Příští ročník tak pro něj bude jubilejní desátý v Ďolíčku.

"Jsem rád, že mi Bohemka prodloužila smlouvu a že můžu zůstat v prostředí, které dobře znám," řekl pro webové stránky vršovického celku Jindřišek, který ve 273 utkáních nejvyšší soutěže zaznamenal 17 gólů a šest asistencí.

Jasné jsou naopak tři odchody. "Miroslav Markovič měl smlouvu pouze na půl roku a domluvili jsme se, že ve spolupráci nebudeme pokračovat. Stejně tak i u Ondřeje Vrzala, kterému skončilo hostování a vrací se do mateřského klubu," avizuje sportovní ředitel Miroslav Držmíšek. Třetím hráčem, který ve Vršovicích končí, je Milan Nitrianský. "Od klubu má svolení hledat si nové angažmá," dodává Držmíšek.

U dvou hráčů je situace ještě nejasná. Martin Berkovec hostoval ze sousední Slavie, Martin Hašek zase ze Sparty. Sice jim na konci června končí hostování v Bohemians, klub však jedná o jejich dalším působení u Botiče.

Reklama