Hlavní obsah

Vaněk proslavil pivovar. Kokeš chystá vysoce energetickou edici vyladěnou fotbalisty

Kouzlo nechtěného. Jako kdyby se na hřišti ocitl před vlastní brankou v hluboké defenzívě a odkopem v nouzi nejvyšší trefil branku soupeře... Fotbalový reprezentant Ondřej Vaněk se jako svědek u soudu přímo zaskvěl svými hláškami. Především tvrzením, že kokeš není kokain, ale značka piva. Stejnojmenný pivovar se samozřejmě hned chytil nabízené příležitosti a jeho značka teď bude mnohem populárnější.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Ondřej Vaněk na reklamním poli opravdu zabodoval...

Článek
Fotogalerie

Během projednávání drogové kauzy obviněných Vítězslava Meišnera a Patrika Barančíka jde především o extázi a kokain, jemuž se v odposleších říká kokeš.

Tento týden u soudu jako svědek konečně promluvil fotbalista Ondřej Vaněk. Legionář z ruské Ufy, který v inkriminovanou dobu hrál za Plzeň a byl s kamarádem Meišnerem často v kontaktu.

Na otázku, co je to kokeš, byl perfektně připravený. „Pivo. Značka piva," odvětil pod přísahou vítězoslavně Vaněk.

V jednom pravdu má. Kokeš je skutečně značka pěnivého moku z rodinného pivovaru v Kamenici nad Lipou.

A teď aby si vypečený fotbalista řekl u firmy o prémii za jedinečnou reklamu, kterou prostě nevymyslíš...

Bílý Kokeš pro Západní Čechy...

„Vážení přátelé našeho pivovárku a milovníci Kokeše. Na základě dnešního přehledu tisku a zvýšené poptávky uvedeme v dohledné době novou recepturu vyladěnou našimi sportovci," uvedl pivovar na své facebookové stránce.

Není divu, že se chopil šance, kterou mu Vaněk ideálně připravil.

„Bude to vysoce energetické pivo Bílý Kokeš :-D. Limitovaná edice však bude určena pouze pro Západní Čechy ;-) Ve srandě vaši pivovarníci :-D," avizuje pivovar.

Kdo ví, co tomu řekne Gambrinus, který s plzeňskou Viktorií úzce spolupracuje...

Gambrinus shodou okolností minulý týden ohlásil odchod od fotbalové reprezentace. Na sociálních sítích už padají první návrhy, že nejvyšší domácí soutěž, která je momentálně bez sponzora, by se tedy mohla jmenovat Kokeš liga!

Reklama

Související témata: