Hlavní obsah

Kdo ze svaté trojice půjde první z kola ven? Nejtěžší roli má Ital ve Spartě, tuší bookmakeři

Česká fotbalová liga bude mít v nové sezóně obrovský náboj. Sparta a Plzeň mají pod novými trenéry jediný cíl: obrat o titul Slavii. Bookmakeři sázkových kanceláří již uvažují, jak se s ambicemi poperou právě trenéři tří největších favoritů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Vrba se vrátil do Plzně jako trenérský bůh...

Článek

Domácí liga je vyhazovy trenérů proslulá, nabízí se tak otázka, který z top koučů jako první opustí lavičku?

„Vrba dovedl Plzeň k největším úspěchům v historii a znovu dostane čas vybudovat konkurenceschopný tým pro Evropu. Proto je téměř jistota - kurz 1,1:1, že u týmu setrvá. Jaroslav Šilhavý dokázal po dlouhých letech získat titul se Slavií, je tu hrdinou a snad jen poslední místo po podzimu by ukončilo jeho působení u týmu - kurz 1,15:1. Nejtěžší úkol čeká Itala Stramaccioniho ve Spartě - Evropská liga a titul. Zahraniční kouč je obrovskou investicí, přesto je jeho pozice nejrizikovější v kurzu 1,25:1, pokud by se mu nepodařilo klub dovést do Evropy a titul by byl daleko," předpovídá Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

Obhájce titulu Slavia má nejnižší kurz, je největším favoritem ligy - kurz 2,4:1. Italská injekce katapultovala Spartu do pozice číslo 2 - s kurzem 2,9:1. Plzeň pod staronovým koučem Vrbou bude útočit ze třetí pozice - kurz 3,3:1.

Titul v sezóně 2017/2018:
Slavia 2,4:1
Sparta 2,9:1
Plzeň 3,3:1
Bude trenérem k 1.1.2018:
Viktoria Plzeň
P. Vrba - ano v kurzu 1,10/ne v kurzu 5,50
Slavia Praha
J. Šilhavý - ano v kurzu 1,15/ne v kurzu 4,40
Sparta Praha
A. Stramaccioni - ano v kurzu 1,25/ne v kurzu 3,30
Zdroj: Tipsport

Reklama

Související témata: