Hlavní obsah

Slavia loví! Slavné dvojče z bundesligy asi najde cíl v Edenu. Na cestě je další eso a Trubač

Praha

Dokončit kariéru chce po boku slavného bratra, ale na to má ještě čas. Halil Altintop může být co nevidět hráčem Slavie. Už o víkendu se na sítích objevovala hádanka, který hráč s 31 starty v minulém ročníku bundesligy, může být slavnou posilou červenobílých. Nabízelo se i jméno Altintop. A vše teď podle serveru aktualne.cz k příchodu čtyřiatřicetileté ofenzivní síly do Edenu vskutku směřuje. Podle isport.cz Slavia též jedná s Portugalcem Dannym z Petrohradu. Více by mělo být jasno v úterý, klub údajně chystá informační třesk.

Foto: Profimedia.cz

Halil Altintop (vpravo) a Alfred Finnbogason z Augsburgu.

Článek

Oba Altintopové mají sen dohrát ve Wattenscheidu. Právě tam velký fotbalový příběh tureckých dvojčat - rodáků z Gelsenkirchenu - započal. Ale s největší pravděpodobností ještě dojde na jiné štace.

Méně slavný Halil působil naposledy v Augsburgu, a to od roku 2013. „Končím, hledám jinou výzvu," oznámil po nedávno skončené sezóně v bavorském klubu, který o něj podle všeho měl ještě zájem. Ale jejich cesty se rozešly. A vypadá to, že ve Slavii by stejně jako ve Spartě, mohli zakotvit nositelé pozoruhodných jmen.

Slavia zaměřila pozornost i na Dannyho, který by z Petrohradu mohl přijít jako volný hráč. Ale ne vše musí vyjít.

Červenobílí se již dříve museli smířit s tím, že nezískají Ukrajince Jevgena Konopljanku ze Schalke. Právě za tenhle klub kdysi hrál i Halil Altintop. Působil také v Kaiserslauternu či Frankfurtu. Jeho bratr Hamit zažil i prestižnější štace - Bayern a Real. Minulou sezónu ovšem dohrával za Darmstadt, kde nepomohl odvrátit pád z bundesligy.

Zatím posledním ziskem Slavie je Daniel Trubač z Hradce, již dříve si klub pojistil služby Jakuba Jugase ze Zlína a Jana Laštůvky z Karviné. Na test přišel protřelý Ukrajinec Ruslan Rotaň.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články