Hlavní obsah

A teď nám naservírujte Balotelliho! Sešívaní se třesou na generálku proti Nice

Víc než zvučná generálka. Fotbalisté pražské Slavie se v posledním přípravném utkání před vstupem do 3. předkola Ligy mistrů střetnou s Nice, třetím týmem minulého ročníku francouzské ligy. Lákadlo pro hráče i fanoušky je dané, dres soupeře obléká hvězdný Mario Balotelli. Zápas se hraje v neděli 16. července v Edenu od 19:00.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávisté se těší na Maria Balotelliho, italského útočníka ve francouzských službách.

Článek

A teď nám naservírujte Balotelliho! Sešívaní ve středu na soustředění v Rakousku porazili 2:1 anglický West Bromwich, tedy desátý celek uplynulé sezóny Premier League.

Doma v Praze zase přijde na řadu třetí tým ligy francouzské.

"Všichni se těšíme. Navíc přijede Mario Balotelli. Proti Celtiku byla skvělá atmosféra. Stál proti nám silný soupeř, ale my jsme ještě nebyli v top formě. Ani teď ještě nejsme stoprocentní. Očekávám opět hodně lidí, skvělou atmosféru - a že se zkonfrontujeme s tak silným soupeřem. Měli jsme slovenský, skotský, ruský nebo anglický tým. Teď přijede francouzský, od všeho kousek. Taková všehochuť nám pomůže v pohárech," usmívá se trenér Jaroslav Šilhavý.

Proti Mariovi nehrajete každý den

Podobně se vyjadřují také hráči. "Určitě je dobře, že máme v přípravě takhle silné soupeře. Celtic byl pro nás zážitkem, přišlo hodně lidí. Věříme, že i v neděli bude v Edenu plno. Navíc přijede i Mario Balotelli, což je hráč známý na celém světě, tudíž se těšíme na zajímavou konfrontaci," ujišťuje reprezentační útočník Milan Škoda.

"Další zápas s těžkým soupeřem. Skončili třetí ve francouzské lize, možná to bude ještě těžší soupeř než West Brom. Ale proti němu jsme si dokázali, že se dá hrát s každým," přidává se Michal Frydrych, autor vítězného gólu v duelu s anglickým protivníkem.

"Moc se těšíme. Proti Nice a Mario Balotellimu nehrajete každý den. Věřím, že utkání zvládneme a hlavně, že to pro nás bude důležitá a prospěšná prověrka před Ligou mistrů," říká další reprezentant Jaromír Zmrhal.

Reklama