Hlavní obsah

Zeštíhlující řez pomalu začíná, Sparta pouští mladého obránce

Hráčů máme moc, někteří odejdou na hostování, avizoval trenér Andrea Stramaccioni po vyřazení z pohárové Evropy. Zeštíhlující řez kádrem fotbalové Sparty pomalu začíná. Letenský kádr opouští obránce Milan Piško, který odchází na roční hostování do druholigové Vlašimi.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Sparty (zleva): Michal Sáček, Milan Piško, Martin Frýdek, Vjačeslav Karavajev a Eldar Čivič během tréninku v Bělehradě.

Článek
Fotogalerie

Letní přípravu absolvoval s prvním týmem a po utkání s Ingolstadtem (2:2), v němž nastoupila řada mladíků, se mu dostalo i pochvaly.

"Jsem s hráči z akademie velmi spokojený. Piško, který už působil na hostování, vypadá připravenější než ostatní," konstatoval italský kouč Andrea Stramaccioni.

Jenže na Letnou dorazilo již jedenáct nových cizinců a mladíci by se přes ně do sestavy těžko protloukali. Milan Piško patřil v uplynulých sezónách k lídrům dorosteneckých týmů i juniorského mužstva. V minulém ročníku působil právě ve Vlašimi, kde odehrál 26 zápasů a vstřelil tři branky. Teď se do druholigového týmu vrací na další hostování.

Piško má na svém kontě zatím jeden ligový start v dresu Sparty, v sezóně 2015/2016 nastoupil v 29. kole na hřišti Zbrojovky Brno.

Reklama

Související témata: