Hlavní obsah

Vlastní gól do grotesky. Vypadáme jak šašci, děsí se Přikryl a spol.

Praha

Mají v tabulce po pěti kolech jediný bod a jsou poslední. Jedním se ovšem fotbalisté Mladé Boleslavi během porážky 0:4 na Slavii proslavili. Vlastní gól, který po Přikrylově malé domů propustil do branky debutující gólman Agajev, se z Edenu bleskově rozletí do celého světa. A ještě na Silvestra poběží v souhrnu fotbalových kuriozit...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Mladé Boleslavi Kamran Agajev po neskutečném třetím obdrženém gólu na Slavii.

Článek
Fotogalerie

Když už padnout až na dno, tak se vším všudy.

Neuvěřitelný vlastňák dost přesně vystihuje situaci, v jaké Mladá Boleslav je. V 76. minutě za stavu 2:0 pro Slavii zahrál Tomáš Přikryl dlouhou malou domů na brankáře Kamrana Agajeva. Reprezentant Ázerbájdžánu si chtěl míč stopit, jenže pod podrážkou ho nechal proskotačit do branky. Pak jen kroutil hlavou a uculoval se, jakým kiksem z grotesky ozdobil svůj debut v české lize.

„Okamžik přesně vypovídající o naší situaci. Když už se nadechujeme, dáme si neskutečný vlastní gól. Pak vypadáme na hřišti jako šašci," láteří záložník Petr Mareš.

Středočeši nedávno poslali do juniorky obránce Čmovše a jiného gólmana Diviše. Agajeva však trenér Dušan Uhrin zatím bere pod ochranu.

„Nechtěli jsme, aby takhle zdržoval hru. Odchytal tady první zápas, dostal čtyři góly. Chtěli jsme ho, protože je dobrý. A já věřím, že bude chytat dobře - a ještě nám pomůže," ujišťuje Uhrin.

Přikryl novému gólmanovi věřil

Osudnou malou domů vyslal na gólmana Tomáš Přikryl. Netušil však, co bude následovat...

„Já kopal, takže gól jde asi na můj vrub," nehledá alibi záložník. „Gólmanovi jsem věřil. Hrajeme fotbal, tak jsem mu přihrál. Chyba, stane se," dodává Přikryl.

Jeho tým čeká krušná reprezentační přestávka.

„Jediný bod po pěti kolech jsem asi nikdy neměl. Během pauzy se pojedeme stmelit na soustředění. Psychická stránka mužstva je nalomená, teď musíme hráče připravit kvalitně fyzicky i psychicky. Slavia byla taky v problémech, sami jsme ji nakopli," lituje kouč Uhrin.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články