Hlavní obsah

Teplice neměly proti Jihlavě kopat penaltu, potvrdila komise rozhodčích

Praha

Mohou se cítit poškození. Fotbalisté Jihlavy prohráli v utkání 5. ligového kola v Teplicích 1:3. Druhý gól ovšem Vysočina inkasovala z penalty, která neměla být nařízena. Fillo pokutový kop proměnil a jeho branka byla vítězná...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Rozhodčí Jan Machálek.

Článek

Obránce Krejčí byl potrestán za ruku, která nebyla... Takový je verdikt Komise rozhodčích FAČR, která na svém zasedání probírala zápasy minulého víkendu.

"V utkání Teplice - Jihlava se rozhodčí Jan Machálek dopustil hrubé chyby, když v 50. minutě neoprávněně nařídil pokutový kop proti hostujícímu mužstvu za údajnou úmyslnou hru rukou. O přestupek se však nejednalo," praví se v komuniké komise.

Další výhrady má už jen k přehmatům v druholigových duelech. V utkání Znojmo - Opava se rozhodčí Jiří Houdek dopustil hrubé chyby hned dvakrát. V 7. minutě nenařídil pokutový kop pro domácí, v 61. minutě pak naopak nesprávně nařídil penaltu v jejich prospěch.

V zápase Vlašim - Olympia Praha se rozhodčí Radek Dubravský dopustil několika pochybení v managementu a disciplinární kontrole utkání.

Reklama

Související témata: