Hlavní obsah

Gólmanská rošáda na Letné vyřešena! Bičík zůstává, nikdo jiný nepřijde

Praha

Ve fotbalové Spartě zůstává brankář David Bičík. Zkušený brankář upřednostnil setrvání v klubu před jinými nabídkami z české nejvyšší soutěže. Generální ředitel letenského celku Aleš Kotalík na klubovém webu zároveň potvrdil, že do Sparty už žádný gólman nepřijde.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Sparty David Bičík na tréninku.

Článek

„S pozicí trojky jsem nebyl spokojený," přiznal se Bičík pro klubový web. „Samozřejmě, kluky jsem se snažil maximálně podporovat, ale osobně mě má pozice neuspokojovala."

Přesto se šestatřicetiletý gólman rozhodl na Letné zůstat. „Měl jsem sice několik nabídek z ligy, ale po Koubasově (Koubkově) odchodu jsem mluvil s hlavním trenérem i panem Kotalíkem, kteří mě ujistili, že o mé služby stojí i nadále. To mě přesvědčilo, že tady má smysl zůstávat," konstatoval.

"S Davidem jsme před letošní sezónou prodloužili smlouvu s tím, že bude i nadále součástí Sparty. Po odchodu Tomáše Koubka do Rennes je situace mezi brankáři jasná a i přes četné mediální spekulace teď o příchodu žádného dalšího brankáře nejednáme," uvedl generální ředitel Sparty Adam Kotalík.

Reklama

Související témata: