Hlavní obsah

Porazil Spartu, a hned získal smlouvu. Klokani vítají svého Brazilce

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Bohemians Praha 1905 uzavřeli dlouholetý kontrakt s brazilským útočníkem Lucasem Diasem. Dvacetiletý hráč, jehož celé jméno zní Lucas Dias do Nascimento Serafim, uspěl ve vršovickém celku na testech. Dosud působil ve třetí brazilské lize v týmu Confianca a v bulharské lize v Blagojevgradu. Brazilec získal v Ďolíčku smlouvu jen dva dny poté, co svým gólem rozhodl o výhře 1:0 nad juniorkou Sparty.

Foto: bohemians.cz

Lucas v Ďolíčku! Bohemka už má svého Brazilce...

Článek

Časem může být v Ďolíčku slibnou atrakcí. "Jsem velmi šťastný, že jsem podepsal smlouvu s Bohemkou. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi pomohli se dostat právě sem," ujišťuje Lucas v rozhovoru pro klubovou televizi.

"Lucas bude trénovat a připravovat se s prvoligovým mužstvem pod vedením trenéra Martina Haška a jeho asistentů, nastupovat zatím bude v juniorské lize. Jedná se stále o mladého hráče s potenciálem a jsme rádi, že je nyní součástí našeho klubu a podepsali jsme s ním dlouhodobou smlouvu," avizuje ředitel klubu Darek Jakubowicz.

Zkušenosti s evropským fotbalem Lucas nasbíral na jaře v bulharském klubu Pirin Blagojevgrad, předtím hrál pouze v brazilských klubech.

Vedení Bohemians zaujal Lucas svými výkony v juniorské lize, kde nastoupil ke třem zápasům, v nichž dal tři branky. Mimo jiné rozhodl o výhře nad juniorkou Sparty. Nastoupil i v přípravě za A-tým proti Žižkovu.

Reklama