Hlavní obsah

Jdi do akce s Limberským! Šanci mají malí fotbalisté z dětských domovů

Zatrénovat si s vybranými hráči fotbalové Plzně? Některým z malých fotbalistů z dětských domovů Plzeňského kraje se to splní. Stačí umět dobře kreslit. Trénink si vyzkoušejí ty děti, jejichž obrázky svého vysněného povolání či oblíbeného sportu budou vybrány jako nejlepší.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Viktorie Plzeň si zatrénují s dětmi

Článek

„Na vytvoření obrázku byla záměrně určena velmi krátká doba, přesto přišlo opravdu hodně výtvorů, za což jsme velmi rádi," řekl plzeňský mluvčí Václav Hanzlík s tím, že příspěvky do soutěže zaslaly děti z Dětského domova Domino v Plzni, z Plané, Tachova a Horšovského Týna.

Vítěze v jednotlivých kategoriích vybírala porota, v níž byli zastoupeni i fotbalisté Viktorie Jan Kopic a Patrik Hrošovský. „Je hezké, že se zapojila spousta dětí a už se těšíme, až si s vítězi společně zatrénujeme," podotkl Kopic.

„Každá akce tohoto typu je vždy příjemná, vzbuzuje u dětí aktivitu. Trénink s Viktorkou bude pro všechny velkým zážitkem," doplnila Tereza Tkadlecová z organizace Dejme dětem šanci a zároveň členka poroty. Šanci na nevšední prožitek mají také děti zaměstnanců generálního partnera západočeského klubu.

Reklama

Související témata: