Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Necid zase pálí, jeho předchůdce dotáhl Jablonec před Spartu

Praha

Předali si štafetu v Edenu a během víkendu oba zazářili. Stanislav Tecl odešel na začátku sezóny ze Slavie do Jablonce, který už dotáhl v tabulce před Spartu. Tomáš Necid zaujal jeho místo a pomalu se hlásí do reprezentace. Oba útočníci figurují v ideální sestavě 9. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Jablonec v ní má hned trojlístek zástupců.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 9. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Dvěma góly Brnu se zase ukázal a slávista Necid hned ujistil, že do reprezentace by se klidně vrátil i o půlnoci... Roli špílmachra sešívaných znovu potvrdil Hušbauer. Zbrojovku zachránil od ještě větší pohromy nezkušený brankář Halouska.

Tři góly v kole dokázal nastřílet jen Jablonec v utkání s Mladou Boleslaví. Dvakrát se trefil záložník Jovovič, jednou Tecl. Obranu řídil zkušený internacionál Hübschman.

Vedoucí Plzni se moc nepovedl zápas s Bohemians, nakonec ale výhru vydřela. Především díky dvěma asistencím žolíka Zemana. Dál válí také Olomouc, které Houska trefil výhru v Jihlavě.

Dukla málem porazila Spartu, velmi aktivní byl exsparťan Podaný. Dramatický byl smírný duel Baníku se Zlínem, domácím pomohl příchod Granečného, za hosty se trefil Mehanovič.

Sestava 9. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Halouska (Brno) - Granečný (Baník), Hübschman (Jablonec), Podaný (Dukla) - Zeman (Plzeň), Hušbauer (Slavia), Houska (Olomouc), Jovovič (Jablonec) - Mehanovič (Zlín), Necid (Slavia), Tecl (Jablonec).

Reklama

Související témata: